Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

måndag 11 september 2017

Terapi


Terapi för kropp och knopp det är att skuffa omkring en gräsklippare på en matta stor som en fotbollsplan. Man ser hur närmare mitten man kommer för varje varv. Det har jag hållit på med i kväll en stund. När man sen har en snäll gubbe som efter att ha rastat hunden kommer och sätter hörlurar på en och spelar Mozarts Trollflöjten för en så det går rysningar av välbehag genom kroppen, då mår man bra.
Det ena leder till det andra som de säger och när jag kom in beställde jag biljetter till Trollflöjten som ska sändas live från Metropolitan i NY i Schaumans salen om några veckor. Undrar om det inte bara är gamla kostymklädda gubbar och gummor i publiken. Men då tänker jag som så, att det är synd om de som ännu inte förstått sej på storheten i liknande verk. Nu har jag nåt att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar