Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 september 2017

Sommarvärme


Så otroligt fin dag vi fick, söndag, ledig dag och allt.
Så gott som vindstilla från morgon och kyrkklockorna från byn hördes så tydligt på morgonpromenaden till skogs. Vi både åt och drack eftermiddagskaffet ute på terrassen och bara satt och njöt av den fantastiska värmen.
Jag har också fått en lektion i frisbeegolf och vem vet, kanske jag satsar på det efter att konststudierna är klara. Kunde bli riktigt roligt det där om man övar. Fast jag har troligtvis för dåliga axlar för det där fast jag i unga år fick höra hur otrolig kastarm jag hade. Men det var då det.
Har också kommit igång med ett målningsprojekt och tog en paus i det och gick för att palla äpplen av svärföräldrarna. Hur kommer det sej att andras äpplen alltid är godare än egna?
Gick ner till ån och hade Zeb med, som gärna hade sprungit rakt ut i vattnet om jag inte hejdat honom. Så vackra färger att jag måste hämta kameran och ta ett varv dit igen.
Detta har varit den bästa höstdag hittills. Sol värme och färgexplosion.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar