Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 november 2017

Alla helgonsdag



Alla helgonsdag betyder ljuständning vid våra nära och käras gravar. Så många som jag kommit ihåg lite extra en dag som denna.
Efter ljuständningen besökte vi lillebror i hans hem och jag hade med en påse nybakta hastbullar som får tio plus. Så otroligt goda som nygräddade. Storebror kom också över så vi hade en riktig trevlig stund kring kaffebordet.
Dessutom har jag fått klartecken för slutarbetet. Fixade de små förändringarna som skulle göras och skickade ny bild åt Tanja och ganska snabbt kom det svar på att jag nu får vara riktigt nöjd med resultatet. En skön känsla må jag säga. Nästan en hel månad på förhand är jag med arbetet.


Så har vi suttit på bio och sett den tre timmar långa Okänd soldat i ny tappning.
Filmen var värd all den tid den tog. Jag fick skratta ibland, huka i bänken ibland och blinka bort tårar ibland.  Att det inte är påhittat för publiken utan varit verkligheten i vårt land och säkert ännu värre och hemskare än på bioduk gör att det påverkar helt klart. Så den rekommenderas å det varmaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar