Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

lördag 25 november 2017

Lördag


En lördag med köksstädning, från golv till tak. Så nödvändigt, och så tråkigt.
Men nu är det gjort och där kan julen komma när som helst.

Rikard Wolff dog när vi skulle till Tammerfors och storebror kommenterade att vi får sluta att åka bort när nån alltid dör. I fjol var det Leonard. Rikard en fantastisk sångare och skådespelare och fast jag inte följt honom aktivt har han alltid funnits där. Ja jag har gillat honom helt enkelt.
Merabs ordförande som har det mesta i sina bokhyllor hade förstås boken Rikitikitavi som jag själv stod och höll i på Juthbacka marknaden men inte köpte för en euro. (hur dum får man bli?)
Så den boken hämtade jag i dag tillika som jag beundrade gubb och gumm konsten i millaryymi gjord av samma ordförande.
I samma veva fick farmor ett besök av mej. Ville se att hon var okej med flunssan som härjat med henne. Man får ju fundera lite extra när en gammal älskad blir ordentligt förkyld.

I denna sena timma när knappast nån är här inne mera i kväll vill jag i alla fall ge er chansen att lyssna på låten som Rikard framförde i Melodifestivalen 2013.
En förlorad sommar (klicka)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar