Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 november 2017

Fredagfeelis till slut


Tänk att min rosbukett ännu är så fräsch!

I dag hade jag svårt att ta in att det är fredag, kände mej så otroligt slutkörd när jag kom hem och var mest irriterad på allt och alla. Men en promenad med Zeb och en sovstund på soffan gjorde att jag nu gnäller bara lite.
Men jag måste säga än en gång att utan mina arbetskamrater vore livet så mycket tristare. I dag har vi skrattat så jag har suttit och torkat tårar med servett. Riktigt sådär att man är alldeles matt efteråt och får försöka samla ihop det som finns kvar av en. Hur befriande!
Det är öppet hus på firman i morgon och vi har ju fått vara igång med både själva produktionen och svängt runt med sopborste och trasa.
Så har du möjlighet att komma ut i morgon mellan 10.00 och 14.00 så får du se hur det ser ut på mitt arbete. Själv befinner jag mej där mellan 10.00 och 13.00 så kom och sej hej vetja så bjuder jag dej på en kaffe. Sen rusar jag iväg på nåt jag sett framemot länge redan, konserten Skymning Gryning i Schaumansalen. Så det blir fullt ös i morgon igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar