Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 24 november 2017

Så var den här


Helg. Hur ljuvligt klingar inte det ordet.
Jag har rasslat på i ett kör i dag känns det som. Kom hem och kunde inte riktigt tänka på hur trött och sliten jag kände mej. Lite blaskande och klädbyte och så bar det i väg in mot stan. Första stoppet var Sunds trädgård. Vilken tur att jag var ensam och kunde gå hur många varv som helst utan att ha nån som låg på gaspedalen i Toyotan.
Oj så mycket fint de har där och så stämningsfullt. Jag kom hem med två små krukgranar, gröna ljus, liten tomte med grön luva (tyder på att det blir en grön jul i år) lite kottar, en metallstjärna och en glöggflaska med smak av choklad och körsbär.
Sen in till Emotion och där fixade jag faktiskt lite julklappar då det till råga på allt var lite billigare denna black friday.
Fyllde två väskor med mat och körde hem. Efter maten tog strömmen slut och medvetslösheten tog över en halvtimme på sofflocket.
Mer behövdes inte för att ladda batterierna och jag drog på halkskydden och begav mej ut med hunden på en mörkerrunda. Så uppfriskande.
Med det hoppas jag orka till tio i kväll innan jag intar fosterställningen under täcket. Mer begär jag inte.


2 kommentarer: