Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 augusti 2013

Dagens lilja


Min daglilja tog flera år på sej att blomma trots att arbetskamratens blommade redan första året och det var samma sändning. Där ser man hur gröna fingrar jag har :)
Sen dess har den blommat varje sommar, men i år är det endast en stängel men den har då flera knoppar på sej. I morse såg jag att den första knoppen slagit ut och sånt måste naturligtvis förevigas. Så vackert och ack så kort.
Grunden till växthuset är nu klar (markarbetet) om det nu inte ändrar tills i morgon, det brukar ha en tendens att göra det. Lecastenar får vi hämta på måndag och det är väl egentligen då det roliga börjar. Det som sker under marken är inte intressant men ack så viktigt. Själv har jag inte dragit ett penseltag i dag men i morgon stryker jag det sista lagret färg och jag är nöjd med färgvalet, verkligen nöjd.
Till kvällsmat bjöd svärföräldrarna på marinerat och grillat älgkött och det var så gott. Älgkött är bland det godaste jag vet och sen till när nån annan lagar till det och man får sätta sej till bords, det är grejer det.
I kväll har vi haft trevligt besök av goda vänner. Mycket militärsnack eftersom våra söner befinner sej i den situationen. Just nu sitter båda i buss på väg hem över helgen.

2 kommentarer:

  1. Tack själva! Som alltid lika trevligt!!!
    Vi hörs snart igen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hoppas jag verkligen vi gör :)

      Radera