Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 januari 2014

En kväll att minnas


Vernissage och midvinterfest, vilken lyckad kombination.
Ett 70 tal personer hade sökt sej till tobaksmagasinet för invigning av utställningen. Det skålades och hölls tal, minglades och kramades. Trevligt att återse "gamla kollegor" som man ser rätt sällan. Hade sällskap med min krokiväninna och vi beslöt att blir det mera kroki så nappar vi på direkten.
Ett sällskap medlemmar sökte sej senare upp ett par trappor till Jakartes utrymmen där vi höll midvinterfest. Laxpaj, sallader med couscous, räkor och kyckling, gräddig vitlöksdränkt dressing och batong bjöds det på och det var vansinnigt gott. Även laxpajen gick bra ner med rejält av dressingen. Tänkte att jag kan lära mej äta fisk ännu då jag blir stor.
Fint dukat med massor av ljus och pappstjärnor och ljusslingor upphängda på staffli.
Vi hade budgivning på paket med kluriga rubriker och fick sen öppna dem inför de andra. Jag fick två paket och det ena innehöll renhornspulver vilket lär ska vara bra mot potensen! Knappt så jag tordes ta i det. Det andra innehöll en pokal där det stod Jakarte volunteer 2014 så där fick jag pokal före uträttat förvärv så att säga. Det var mycket finurligheter och dråpligheter i paketen och många glada skratt.
Glatt styrde jag hem mot mitt Esse sen, tacksam över att jag får vara en del av den gemenskapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar