Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 6 januari 2014

Nu är det slut


Tänk att den här dagen också kom.
Sista lediga dagen och i morgon börjas jobbet igen. Lite skönt kan jag ändå tycka att få nån rutin i vardagen, som det är nu håller jag på att bli verkligt lat. Och om man kan sova ihjäl sej så är vi hela familjen på god väg. Det kan bli tuffa tag i morgon när klockan ringer redan före fem...
Men det har varit sköna lediga lata dagar, och jag kan ärligt säga att jag gjort mest sånt jag gillar. Ingen jul tidigare har jag fuskstädat till julen som jag gjorde nu och ingen jul har jag bakat så lite sött , och vet ni, det har gått alldeles fantastiskt ändå. Jag har trots det lyckats överkonsumera konfekt i alla dess former, min specialitet.
Till nyåret fick jag ta mej i kragen lite mer och gjorde en djupdykning bakom köksspisen. Man vet ju aldrig hur en nyårsfest slutar och var gästerna råkar hamna. Så där är det åtminstone rent och snyggt än så länge.
Men i stället har jag läst tre böcker och börjat på den fjärde, målat två akvareller och motionerat så gott som varje dag, ibland t.o.m två gånger om dagen. Bara för att jag kunnat och haft möjlighet. Dessutom är vi igång på gymmet igen så snart syns det inget av chokladhetsätningen.

Det finns två nya ljushållare här hemma. Den vackra renen med sin värmeljushållare hade nyårsgästerna med sej och jag gillar den verkligt. Själv hade jag också tidigare köpt en likadan som födelsedagsgåva och man köper ju åt andra det man också själv kunde tänka sej så det var mitt i prick att vi fick en sån till oss. Den andra "ljusstaken" är en Blossa glöggflaska som fått svart sprayfärg på sej och en målad vit stjärna till. Passa bra in i min svartvita värld så här efter julen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar