Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 januari 2014

Periodare


Jag är en riktig periodare när det gäller att dricka te.
Det kan gå långa perioder när jag inte alls ser åt tepåsar men sen igen när det svänger så blir det minst ett par koppar om dagen.
Nu har jag hittat ett nytt märke och nya sorter. Clipper som bland annat säljs vid Vackra Du här i Esse. Har jag nu förstått det rätt så är det både rättvisemärkt och utan tillsattsämnen. Te vill jag gärna ha till kvällen före jag kryper i säng, köpte därför ett "god natt" te och så ett uppiggande att ta efter arbetsdagen för att orka lite till. Båda två är riktigt goda och nu ser jag åter en tid fram emot mina små testunder.


Det fanns många olika sorter att välja mellan så det blir säkert att pröva på flera. Dessutom fanns det koffeinfritt kaffe och kakao.


Fick hem ett prov på en annan sort,Yogi te med chokosmak som tyvärr inte föll mej riktigt i smaken. Det roliga med det här teet är att det med varje påse följer med en liten text att glädjas åt.

Så har vi fredag och med endast fyra arbetsdagar i bagaget sitter det likväl så perfekt med ledig helg.
Vinter tycks komma på allvar nu och det är pinande kallt. Det är liksom on eller off, nåt annat verkar inte existera. Men att vi får lite vitt på marken det gläder jag mej åt.
Nu blir det soffhäng och med en nyinköpt trädgårdstidning kommer att att få en riktig go stund.

2 kommentarer:

  1. Va roligt att du gillade sorterna, det är så himla olika med vad man gillar för smaker! :) /carina/vackradu

    SvaraRadera
  2. Jag längtar verkligen till mina små testunder nu :)

    SvaraRadera