Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 25 januari 2014

Nöjd nöjdare nöjdast


Det behövs inte särskilt mycket för att få den här kvinnan nöjd.
En Kokkola resa med några veckors mellanrum och få lorva omkring i butikerna för mej själv, mer behövs inte. Träffade på en bysbo som undrade om jag hade smitit, men förklarade att jag har alla med mej men vi tog olika vädersträck alla fyra så fort vi steg ur bilen.
På vägen hem kom jag på att det jag verkligen skulle handla när vi kom till staden hade jag totalt glömt bort, så otroligt typiskt mej. Men inget jag kan leva utan.
Här hemma har jag sått årets första basilika då jag sprang över örtmylla, frön och en vacker kruka.
Verkar som om jag blivit riktigt "hooked"på färger tidigare än vanligt i år, ljusa och pastelliga. Så när jag nästan krockade med en korg full av ljusrosa och ljusgrönt 7 bröder garn kunde jag inte motstå så nu har jag satt igång en strumpstickning till mej själv och jag ser redan att de lätt kommer att förväxlas med gräddiga marsipanbakelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar