Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 januari 2014

Fågelår


Det har flyttat in tre domherrar i växthuset.
Min omgivning har uppmärksammat att det varit ett fågelår för mej i år, mest då i uggleform.
Tycker att de passar så bra i granen så där lär de ska hänga så länge det finns barr på den.
I dag har det varit inlämning till Jakartes årsutställning.
Länge tänkte jag inte delta eftersom jag inte målat särdeles mycket den sista tiden men så gjorde jag det i alla fall. Två tavlor förde jag till Tobaksmagasinet och i morgon kommer en jury att välja vilka som ska med. Det är en verklig pina och jag bannar mej varje gång jag utsätter mej för detta. Ingen vill väl att ens tavlor ska bli ratade. Men gjort är gjort och nu är det bara att vänta och se.
Vernissage blir det hur som helst i Tobaksmagasinet på lördagkväll klockan 18.00 om nån är intresserad.  Efteråt ska vi medlemmar ha en midvinterfest med laxpaj och sallad. Jo jag tackar jag.

3 kommentarer:

  1. Riktigt gosiga domherrar, de verkar ha fått ordentligt med mat de me'......!! De passar perfekt i granen tills vårfåglarna anländer. Men före det borde vi få sjunga "visst drivor höga som skyn vi ha", för den sången förblev osjungen julen 2013?

    Må så gott i Dsässa:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förresten, lycka till med Dina alster till utställningen, jag tror bestämt att de kommer med.

      Radera
    2. Tack för att Du tror på mej, det är en pina det där att jämföras med andra men också nåt man måste lära sej om man vill vara med i svängarna. God fortsättning!

      Radera