Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 15 januari 2014

Små drömmar


Är trött och mör i hela kroppen, fötterna trött efter åtta timmars stående arbete.
Suck och eländes men med lite vila tar det sej igen.
Tyckte vädret var lagom behagligt när jag kom hem och fortfarande ljust så jag fick för mej att rensa ut det lilla juliga som har funnits i växthuset. Fönstren var prydda i det finaste mönster man kan tänka sej.


Om jag vill det eller inte vandrar tankarna iväg till våren när jag befinner mej där i växthuset. Först och främst ser jag fram emot att vi ska få det klart invändigt och fönstren spröjsade. Men också växtligheten jag tänkt driva fram där och färdigt köpt, jag har ingen stress med att behöva driva allt från frö.
Så hoppas jag att kreativiteten och skaparglädjen ska infinna sej där. Samtidigt som det ska vara en lugn oas där jag kan smyga in och lägga mej bland kuddarna på den tilltänkta dagbädden och höra ett sakta uppfriskande vårregn smattra mot taket. Låter det inte skönt?
Men också kunna bjuda in vänner på en kopp kaffe eller ett vinglas när vädret utanför inte är det bästa. Längtan är stor just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar