Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 januari 2014

Vacker söndag


Vilken vacker dag det varit om än kall.
Men här på eftermiddagen när det kom lite snö och vädret blev varmare var det bara att passa på och ta lite frisk luft. Gäller ju att passa på lediga dagar med att få lite dagsljus.
Efter utevistelsen var det att byta mundering och bege sej på 7 årskalas till Purmo.
Snart blir det att ställa sej för ny arbetsvecka igen för helgerna bara flyger iväg. Men för varje dag ett steg närmare våren.
I ugnen står det rispiroger på värmning och så äggsmör till det, mums. Gäller att njuta det sista av kvällen.
Pavarotti yrade jag om att jag skulle teckna häromdagen och i dag tyckte jag var en alldeles ypperlig dag att verkställa det på.

2 kommentarer:

  1. Hej, Anette!
    Vi läser din intressanta blogg och kollar dina fina teckningar och målningar. Om du någon gång gör din egen version av Ilja Repins Pråmdragarna vid Volga skulle jag vara intresserad att få se den. I min föreställningsvärld skulle en ung gosse dra ett tungt lass bestående av två äldre manspersoner på varsin stytting. På den första styttingen sitter en svartlockig man med ett långsmalt ansikte och på den andra en lite lantligare typ med skägg (Vega Stinning).
    Hälsningar
    Håkan Dahlstrand, Slätkulla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Håkan!
      Va roligt att höra att ni läser min blogg. Vet ju att ganska många läser, det ser jag på sidvyerna men vem som läser är det inte lätt att lista ut. Måste bekänna att jag inte vetat vem denna Ilja Repins var och har ej heller känt till tavlan. Wikipedia har däremot förkovrat mej i fallet i kväll och jag tror inte jag glömmer tavlan Pråmdragarna i Volga i första hand, så tack för att du skrev om den. Hälsa frun!

      Radera