Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 6 juni 2015

Blicka tillbaka


Den här bilden är tagen för exakt ett år sedan.
Tydligen hade vi värme då eftersom båda dörrarna flaggar och åkern är grön. Allt annat än i dag.
Buskarna som syns till vänster är de vi arbetat med att få bort. Nu finns där ett stycke staket och i dag har vi sått gräsmatta. Vi hann före ovädret slog till. Men då sov jag så sött i dagbädden och sedan låg jag bara där och lyssnade hur blåsten fartade i alltmer och regnet piskade mot rutorna.
Gubben kom farandes och undrade om jag verkligen ska vara här och jag förklarade att vi byggde ju detta rum för att kunna tillbringa dåliga dagar också nästan utomhus. "Jaha" och så fick jag fortsätta meditera. Som den bästa metallarbetares retreat kunde det också kallas.
Den blåa stolen har ej heller kommit fram, men det blir ju så där att det liksom lämnar på hälft när inte vädret är på vår sida. Men just mej gör det inte så mycket som har semestern långt framme ännu. Men bönderna och semesterfirare har eventuellt en annan åsikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar