Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 juni 2015

Planteringstid


Det blev uppehåll passligt nog till kvällen.
Jag bestämde mej för att gräva ner plantorna jag fick från släta kullen i lördags. Det har liksom inte blivit av förrän nu. Bad plantorna om lite överseende för eventuell felhantering och brist på kärlek. Jag har dock gjort så gott jag kunnat och nu är det helt enkelt upp till dem att visa lite kämparglöd där ute i blåsten.
Det som jag ändå gläds mest åt i kväll är att vinrankan levererar i år igen. Många små "börjanet" till druvklasar och glädjen står högt i tak när jag fått den övervintrad och allt. Nästan så jag tror jag har lite gröna fingrar trots allt.


Ett par paprikaplantor fick vi levererat till dörren igår kväll. En som kom cyklandes med en låda plantor, såg vårt växthus, svängde in och gratulerade på bröllopsdagen. Hur glad blir man inte av sånt! De har nu fått komma i större kruka.
Visst är det en underbar tid nu och ännu bättre när pollensäsongen blir lindrigare med tiden.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar