Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 11 juni 2015

Ett monster i min väg


Fy vale!
Jag som skulle hämta en kärra ved i vedhuset. Plötsligt stelnar jag till en ispinne. Framför mej på vägen ligger en ödla och det är fruktansvärt. Allting blir grönt och frodigt, syrsorna spelar och apor tjattrar i träden. det är varmt och fuktigt. Framför mej ligger alligatorn och bara väntar att få sätta käftarna i mej. Jag befinner mej i Amazonas djungler och är utom all räddning.
Så hör jag hur gräsklipparen går hos oss och jag tar mej tillbaka till verkligheten, endast ståpäls och ödlan är kvar. Modig som jag ju är hämtar jag kameran och står långt ifrån och bränner av ett par bilder medan jag hela tiden är beredd på ett utfall från ödlan. Ser att den har ett ben skadat och säger till den att "visst är det tråkigt med ditt ben men själv har jag eget bekymmer i mitt knä och här får man klara sej själv bäst man kan.
På tal om knän så har jag i dag varit och bränt av ett par röntgenbilder så nästa vecka får jag svar på om nåt extra syns på dem.
Så fixade jag biljetter till Janne Schaffers konsert i Pedersöre kyrka i november. Oj vad jag längtat efter den mannen från det att han senast var här. Han spelar som en gud den gubben. Och november, det är strax om hörnet ska ni få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar