Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 juni 2015

Konfirmationskaffe


Jag for på den där cykelturen då igår kväll och visst gjorde det ont i knät men inget som jag har haft problem med nu efteråt. Kvällen hade redan hunnit bli kylig och jag önskade nästan att jag tagit mössan. I samma stund cyklade jag över en bro och nedanför plaskade småpojkar för fullt i ån. Så olika kan vi uppfatta det här med temperatur.
Fast klockan var närmare tio när jag var duschad och klar satte jag mej ner med måleriet, eftersom jag hade bestämt så. Det blev en målning i endast tre olika färger, paynes gray vit och silver. Det roliga med den färdiga målningen är att beroende på hur ljuset faller så glittrar det silvriga till. Mycket av det som ser vitt ut på tavlan är i själva verket silver.
Storebror tyckte mycket om den och sånt blir man ju glad av så nu kommer den att följa med i flyttlasset om nån vecka.
I dag har systersonen blivit konfirmerad och vi har varit på konfirmationskaffe på eftermiddagen. Min farmor hämtade vi upp och hon var redo och klar uppdressad till öronen. Det är stil över den kvinnan må jag säga trots att hon inget ser. Hon satsar allt nu säger hon och skrattar "vet ju inte hur länge jag hänger med. Skrattar själv åt hennes funderingar samtidigt som jag innerligen önskar få ha henne länge länge än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar