Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 8 juni 2015

Födelsedag


I dag har våran hjärtevän födelsedag. 8 år eller 56 år, bara hur man räknar.
Men det är en pigg firare. Bäst i skick under alla år vi haft honom är han nu.


När vi hittat de rätta medicinerna för hans epilepsi och fått det rätta fodret för både dålig mage och svaga ben, då blir man en harmonisk hund.


Födelsedagen till ära blir det lite extra uppmärksamhet (om det nu kan bli mera av den varan) och lite extra godisbitar.


Och igår hade vi en riktigt rolig träff vi arbetande kvinnfolk. Åt mörad oxbringa och blev bjudna på kaffe och tårta av den jubilerande restaurangen för dagen. Vi delade ut presenter och det var skratt och gråt. Livet är ju så där med möten och avsked bland människor. Nu tänker vi hålla kontakten givetvis, men med långa avstånd emellan oss vet vi av erfarenhet att det blir mera sällan.
Men fina minnen från våra arbetsdagar, träffar, grillfester och resor i bagaget har vi alla så de plockar vi fram när det behövs.

2 kommentarer: