Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 13 juni 2015

Formuleringssvårigheter


Nu när jag äntligen tagit mej framför datorn har jag vissa formuleringssvårigheter.
Men om vi börjar som så att igår kväll satt jag allena och såg en gammal film som jag sett flera gånger men ändå inte har namnet på. Fina Harrison Ford var med så därav blev jag sittande. Strax innan filmen var slut kom en text uppe i hörnet "Strax Dracula" Det fick det genast att knyta sej i magen och jag var tillbaka i mormor och morfars gamla gård. Min morbror bodde hemma ännu och jag skulle vara tillsammans med honom en lördagkväll. Han hade hem sina kompisar på födelsedagsfest och det skulle ses på Dracula i tv. Lilla jag skulle förstås vara tuff och titta jag också och så satt vi där i mörkret med endast tv:n på. Nå ni kan ju gissa hur det gick. Jag skulle sova i soffan alldeles för mej själv och jag var mörkrädd och fick ont i magen. Kikade jag mot köket tyckte jag precis att självaste Dracula stod vid mormors frysbox. Det blev en hemsk natt och den satte skräck i mej i många år. Sån skräck att det ännu i dag knyter sej i magen.
En solig och varm dag har vi haft och gubben och jag var på en liten tripp för att hämta hem några stenar och jord för att förstora runda bänken där jätteramsen breder ut sej. Sökte också efter cykelskor men jag tänker inte betala hutlösa priser för varken skor eller nya trampor hur mycket läkare än rekommenderar det. Nå nu gick det så att jag fick gubbens gamla trampor och han köpte nya. bara skorna fattas ännu. Men jag är rätt säker på att jag kommer att slå mej gul och blå med detta otyg, att låsa fast skorna i tramporna.
Bröllopsyran från Sverige undgick inte mej heller så jag satt och såg vigseln och vad kan man säga annat än att det var ett stiligt par. Glatt och ledigt genom hela vigseln och t.o.m kungen fick för sej att dra på smilbanden där mot slutet.
Nu ska jag ta den där cykelturen då, utan cykelskor. Testa vad mitt knä tycker om den saken.
Därefter ska jag måla fast det blir sena timmen. Fick hem duk och två färgtuber i dag. Pains grey som är en favoritfärg och så silver. Hur roligt som helst.
Se där! Nåt fick jag ihop till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar