Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 juni 2015

Sommardag


Äntligen kom en efterlängtad sommardag.
Jag har mest suttit ute på terrassen och känt solen smeka huden med sin värme. Läst boken Choklad och snorat och snörvlat. Inte av boken dock utan av en härlig sommarförkylning.
Nåväl, så mycket mer har jag faktiskt inte behövt i dag förutom en liten tur på cykel för att bli van att lossa skorna från tramporna.
Igår kväll tog vi en tur ut till andra sjön och Tullmagasinet för att se utställningen som Nykarleby konstring har hängt. Vädret var då redan härligt så vi gick runt där vid båthamnen och såg båtar en finare än den andra.
Vi stannade vid torget och Cindys Burgers för att njuta av varsin Cindy looper. Gottgottgott.
Nu är det ännu två veckor kvar till semester och i skrivandets stund känns det väldigt avlägset. Med en dag som denna kunde jag verkligen fortsätta i slapphetens tecken. Men nu är det bara att orka och bita ihop och denna inkommande vecka är fullspäckad med händelser så det kommer troligtvis att gå undan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar