Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 juni 2015

Trädgårds och cykelrunda


Enda programmet jag hade inplanerat för den här dagen var en trädgårdsrunda till den släta kullen.
Överallt är det ju öppna trädgårdar nu men eftersom jag inte är nån trädgårdsnörd bryr jag mej inte särskilt mycket. Men det finns en trädgård jag gärna besöker så ofta det finns möjlighet till och där får jag allt jag behöver. Ögonfröjd i massor och kluriga ting. Frodig grönska och fantastiska lösningar.


Ja det är sannerligen en trädgård full av överraskningar. Att hitta sej själv på bild med trädgårdsägaren när vi invigde Merabs porten för en tid sedan kan ju slå nästan vad som helst.


Den andra rundan gick runt vårt hus på cykel.
Jag testade mina nya cykelskor och tog fart från terrassräcket och fick nästan panik före jag var tillbaka vid räcket igen. Lite knepigt det där att få skorna att lossna från pedalerna när man vill. Men det blir väl en vanesak så småningom. Var det nån som såg mej trodde de säkert att jag höll på att lära mej cykla.
Annars spenderas det mycket tid i de nya sofforna. Har kommit fram till att de är perfekta att ligga och sträcka ut sej i när armstöden är så låga. Där kan man ligga i lugn och ro nån natt när gubben dra på som värst med snarkandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar