Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 juni 2015


Vardagen löper på och det känns som om inte mycket händer just nu.
Eller så händer det en massa som jag själv inte förstår och inte kan lägga i ord så därför är det lite glesare mellan inläggen och engagemanget är skralt. Låter lite flummigt jag vet men när jag själv har reda i saker och ting ska jag förklara mej.
Det körs kvällskifte för ovanlighetens skull. Lite tradition känns det som eftersom det varje sommar är samma visa. Semestern kommer och de sista krafterna ska vridas ur en. Men det är otroligt lugnt och fredsligt med kvällsskifte och gårdagens bästa blev nog cykelfärden hem efter tio. Efter åska och regn hade solen återvänt och dofterna i den stilla sommarkvällen var bedövande. Syrener och rönnbärsblom... Det var en ren och skär njutning.
En för tidig födelsedagspresent stod på bordet och väntade mej från gubben och mina små glin. Cykelskor, snygga och fina. Nu var det bara det att de är lite för stora (tror jag) så de ska eventuellt bytas, men i alla fall. Mina fina vill hjälpa mej med mitt onda knä. Utlåtande från en idrottsläkare var att cykelskor som man fäster i pedaler har visat sej arbeta bra på svullna knän. Få nu se. Man kan ju också få svullna knän när man inte får lossat skorna och dimper i asfalten. Så att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar