Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 5 juni 2015

Njutningsbart


Bästa påhittet måste ändå vara just fredag!
Själv var jag uppe tidigare än tuppen och kom fram till att bästa sättet att vänta på att få arbetat undan denna fredag var att gå på promenad. Klockan 04.30 kopplade jag hunden och vi tog en knappa halvtimmes länk. Efter det smakade både gröten och kaffet gudomligt.


I kväll blir det choklad och vin, en ypperlig kombination.
Dessutom kom en ny bok till mej i veckan som jag bara hunnit bläddra i som hastigast. Cohen on tour i bilder. Snygg som attans är pärmen också så den kan gott och väl ligga framme. När nya sofforna kommer matchar de varann otroligt bra.
Gubben som jordbrukat så mycket som det nu gått denna vecka har fixat jord till stället runt staketet och i morgon ska det jämnas ut och sås in. Önskar också få ner något träd där i framtiden men ännu vet jag inte vad. Tar lite vartefter ide´erna kommer. I och med grässådden blir gjort förklarar vi det projektet färdigt. Vi har en ytterdörr som är i stort behov av målarfärg så det står näst i tur. Men först måste vi börja ha lite uppehållsväder. Hur länge vi nu får vänta på det.
Men just nu, denna kväll njuter vi bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar