Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 16 april 2016

En lördag går så fort


Vad är väl en lördag?
Några timmar som går alldeles för snabbt.
Det ska slarvas hem mat och hundfoder och så blir det en massa annat tittande som tar väldans mycket tid. Men jag fick beställt en väggklocka öga mot öga på finska. De som verkligen känner mej vet att detta kanske inte är så stort för mänskligheten, men för lilla mej är det hela världen, nåja halva då. Jojo så att.


Så har jag skurit i mdf för att få utlopp för det kreativa inom mej. Så otroligt viktigt. Jag blir frustrerad och ilsken när jag inte hinner göra sånt jag helst av allt vill göra och att åtminstone en timme få sitta med nåt roligt lättar liksom på trycket.


Så fick jag ett sånt trevligt meddelande av käraste syster. Hon bjuder på ost och vin kväll och sånt kan man då inte tacka nej till. Vi jobbar på samma arbetsplats men olika avdelningar. Sitter vid samma bord på pauserna men hinner bara skrapa på ytan av sånt vi borde och vill avhandla. Så jag ser verkligen fram emot en systerkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar