Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 april 2016

Min sköna söndag


En ledig söndag uppskattas när alla andra dagar känns överfulla.
Ännu på skoldagen så blev det insatt ett biobesök sent på kvällen. Gubben ville se filmen London has fallen och motvilligt följde jag med. Kurade ihop mej i biobänken med jackan på och sa att börjar jag snarka kan han smälla till mej. Men det var action från början till slut och jag satt med vidöppna gluggar filmen igenom.


Med Zeb på länk på förmiddagen och där mitt i skogen stannade jag bara upp. Blundade och hörde fåglars sång och trädkronornas sus, andades och kände lugnet. Där i skogen hade jag kunnat stanna för alltid. Stressen sitter upp i halsen och en tyst retreat är vad jag borde få nu. Helst hoppa ur ekorrhjulet. Ge mej tillåtelse att konstatera att jag orkar inte i den här takten. Så det om det.


Vädret är strålande fint om än vinden är kall. Gubben har varit duktig med krattan i dag och det får han en puss för. Jag har tvättat flera maskiner och hoppas få bort det mesta av vinterkläderna nu. Än kommer det snö men det betyder inte att vi måste ha fram alla jackor och alla mössor.
Så har jag samlat min lilla familj runt matbordet och det är stunder som jag värderar högst. Skratten och diskussionerna går höga emellanåt.


I fredags hade jag hem två av Varax trädgårdsstolar för fotografering. Fint att det också finns levande modeller som ställer upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar