Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 april 2016

Här igen


Så var den här igen, den efterlängtade fredagen.
Ute är det smågrått och inte alls varma vindar så jag fick ljusfeelis precis som om höstarna. Senare ikväll när lugnet verkligen lagt sej ska här tändas lite vaniljdoftande ljus.


Slutade två timmar tidigare i arbetet i dag och suttit en timme på möte så egentligen känns det nästan som om jag är pigg ikväll. Mera ledigt åt folket helt enkelt.
Zeb hade ju sin ögonkontroll runda i dag och med bävan i stegen tog vi oss in. Nå det gick som förra gången ungefär fast i en mildare och snabbare form. Ögonen svarar bra på dropparna men är inte helt grummelfria ännu. Vi fortsätter droppa morgon och kväll och ska på nu kontroll nästa fredag. Voj huhhu tänkte jag, vilket rännande. Men hon förklarade att det är så starka cortisondroppar han får så hon vill följa med hornhinnorna. De kan förtunnas och bli svaga om man inte ser efter. Så det hade jag bra förståelse för så vi tar på nytt om en vecka. Tur att vår lille pojk är försäkrad. I dag betalade bolaget hela besöket och undersökningen på 83 euro. Man tackar och bockar. Att få komma morra och visa tänderna gratis liksom.


Nu ska här sängkläder vädras, liksom både matte och Zeb.
Sen efter bastubadet ska hemmet dofta vanilj och alla sjunka ner i varsit hörn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar