Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 26 april 2016

Så innekväll det kan bli


Nu känns våren långt borta.
Blåst regn och snö om vartannat. En riktig innekväll där till och med Zeb är förnöjd.
Som tur var vaknade jag tidigt i morse. Tänkte att här blir jag inte längre utan 05.30 kopplade jag Zeb och vi gick ut och mötte dagen. Vindstilla efter den kraftiga blåsten vi hade i går kväll och påfruset. Perfekt lenkkiväder och bästa starten på dagen.
I kväll har jag färdigställt färgkolsteckningen. Det skulle finnas att göra på den ännu men med kol så håller du på för länge så är allting grått till sist.
En yngre version av den bästa i musikvärlden får jag väl lov att säga.
Det har varit riktigt rogivande att ta tag i pennorna nu ett par tre kvällar, detta borde jag verkligen inte släppa.
Nästsista talken går i skolan i kväll för den här terminen men jag har varit så duktig enligt mej själv att jag gav mej ledigt.
Undrar om jag skrev nåt om hur det gick med Zebs ögon när vi var på koll i fredags. Hursomhelst var de friska igen och nu sätter vi bara "tårar" morgon och kväll den här veckan ut och sen bara ibland när det är blåsigt väder och så. Håll tummarna att det hålls så för en lång tid framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar