Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 7 april 2016

Regn hos mej


Här hos mej regnar det i kväll.
När jag kom hem lyste solen in genom vardagsrumsfönstret och jag knäppte en bild för att visa hur det blev åt ena hållet efter tapetsering och ommöblering.
I går kväll skruvade vi upp rullpappren och gardinstången och jag fick hänga upp gardinerna. För den observante kan jag meddela att taklampan visst ska flyttas ännu. Som den hänger nu är den lite offside och alla går i den. Vi kommer nog att leva utan tavlor på väggarna en tid har jag på känn. Det är väldigt rofyllt med rena orörda ytor. Åt andra håller ska jag ta bild på en annan dag, där ska det till lite piff ännu och lite sladdar som ska redas upp. Men det är ju så att bäst ta lite i taget och känna efter. Så här ligger vi gubben och jag i varsin soffa om kvällarna och tittar på deckare.

2 kommentarer:

  1. Va fint e vart :) Vi var å läng utan na på vägga men nu har e no komi upp eitt som anat, man måst bo in se å så är e så skönt ti int måst stress fram allt på ein gang... mitt i plötsligt hittar man he man vill ha! Må så gott!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Annika! Jå he ir int na brååt me tavlona. Tids no har ja vägga fullkladda äntå om ja tzendär me räät ;) Trevlig helg!

      Radera