Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 10 september 2016

Bröder


En intensiv skolhelg och framför allt i dag är till ända.
I dag satt jag och måla från tio till fyra med endast en mat och kaffepaus (korta sådana).
Jag visste inte ens vad väder det var där ute före vi for hem och jag kunde konstatera att det fortfarande var disigt.
Det stod om oljemålning i schemat men det blev så att vi själva fick välja olja eller akryl och jag hade då ingen lust att börja kludda med oljefärger så det blev det gamla beprövade.
En mycket bra läromästare hade vi trots att introduktionen var nästan med noll. Som den slarviga skolelev jag alltid har varit hade jag läst mejlet alltför slarvig och kom tomhänt till fredagen. Ingen panik där för minimani har det mesta i målarväg och  några röda rappa var jag tillbaks i skolan. Dessutom skulle vi ha sett ut nåt motiv att måla av och det hade ju alla andra utom jag förstås så jag grävde djupt mellan öronen och fann denna bild.
Den här helgen har jag målat på ett sätt jag aldrig gjort tidigare, lärt mej mera om djup och skuggor i en målning och fått en del ahaa upplevelser. Akrylen har jag ju aldrig fått nån vägledning i utan börjat experimentera av mej själv.
Det har blivit lite ändringar i höstschemat och det har gått till det bättre. Dessutom fick vi ha önskemål inför vårterminen och till den kan man knappt bärga sej. Så mycket roligt och favoriter i repris på kommande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar