Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 12 september 2016

En allt möjligt dag


Startade upp dagen med ett brödbak.
Perfekt att ta en länk med Zeb under tiden degen jäste och sen när vi var tillbaka var det bara att sätta igång.
Tryckte in så mycket skräp jag jag bara kunde i bilen och körde iväg till Ekorosk. Alltid en lättnad att få lämna stället med tom bil. Men när jag kom hem igen hittade jag en hög jag lämnat på en trädgårdsstol som också var tänkt att åka med men som i alla fall blev kvarglömd. Nåja det går fler tåg.


I samma veva tog jag vägen in till stan och gjorde ett uppköp av mössor och vantar, så kanske nån av de allra nopprigaste åker med i skräplasset nästa gång.
När man tar tidiga länkar om mornarna får man nog börja ha mössa nu, det är bara så. Dessutom blåste det kalla vindar från morgonen trots att vi haft en superfin dag senare.
På eftermiddagen tog jag tag i vår lilla gräsklippare och gick 2,5 timme i sträck tills allt var klippt. Det blev ett motionspass, frisk luft och sol. Bara hemåt.
Att vara permitterad är kanske inte det trevligaste som finns, men jag orkar och hinner med så mycket dessa dagar som annars lämnar åt sitt öde. Det gäller att se positivt på saker och ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar