Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 september 2016

Denna dagen ett liv


Ja jisses ändå vad det är arbetsamt att vara hemma.
Ni må tycka jag är tokig, det kanske jag också är men se jag startade upp min dag kring fem när gubben också skulle opp. Vi drack te tillsammans och jag kvicknade förstås till och tog tillfället i akt att göra egen tomatsås att frysa ner för kommande behov. Så redan klockan sex puttrade grytan och mixern gick på högvarv. När man nu ändå är igång tänkte jag att jag lika gärna kan tvätta köksfönstren och byta gardiner.. När klockan gick över sju var jag trött och så sov Zeb och jag till nio. Hohho vilken start på dagen.
Växthuset har också fått sej ett ansiktslyft efter att jag tog bort bordet därifrån. I några dagar har det stått och sett ut som något gud glömde. Men lite fixandet och donande ser det okej ut igen. Växterna blev putsade och några sa jag adjökens åt och lät gå på soptippen.
På eftermiddagen tog vi då äntligen tag i rummet som ska få nya tapeter.  De enfärgade har vi opp så när som på en liten remsa men den startar vi med i morgon och så blir det en vägg av mönstertapeten.
Kom ihåg att jag skrev att det tar läänge tills nästa tapetprojekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar