Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 29 september 2016

Lever och mår


Jodå, vi lever och mår.
Trots att ni inte hört av mej på ett par dagar. Ibland har dygnet alldeles för lite timmar.
Det slutade ju med Zeb pappersätande och efter att han spytt ett par gånger, tryckt ut små lortar med lite papper i varje och jagat katter verkar han vara sitt normala jag igen.


Tisdagskvällen yrade jag iväg till Kokkola på föreläsning med en man från Litauen, med ett namn jag inte hade en chans att komma ihåg än mindre bokstavera. Han hade gjort intressanta samarbeten med bland annat Lego och Hollywood som illustratör.


I går kväll var jag på mat till Uffes i Purmo med några av mina dyrbara arbetskamrater. En riktig lyxkväll för sex stycken kvinnfolk där vi åt så flott och gott att det inte är klokt.


Och nu har vi redan kommit till torsdagkväll och ett riktigt höstväder har vi där ute med regn och blåst vilket gör det extra skönt att vara hemma. Är så på efterkälke med flera saker.
Så kvällen ska tillbringas i målarlyan. Upphängningar ska göras till tavlorna som ska hängas i Rådhusgalleriet på måndag. Dessutom är inte alla färdigt målade...
Så det blir att sätta fart, men nu när jag fått en stereo i monster klass installerat i lyan kommer det att gå som en dans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar