Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 september 2016

Lördag


Det har varit en lördag med skördemarknad i byn. Vi besökte den som hastigast och köpte limpa och kanelbullar. Hälsade på hos den nyflyttade sonen och drack kaffe med honom.
I samma veva for vi på utfärd till Bodefolk, där jag som liten unge spenderade många sommardagar vid min mormors barndomshem. När svenskarna kom hem var det glada sommardagar med crocket, fiske och simning. Nu är ingenting sej mera likt, den gamla stugan är borta och nya hus lite varstans.
Sen fortsatte vi vägen fram och tog oss till Skrattlas, ett viktigt tillhåll för oss ungdomar i tiderna var Skrattlasstugan. Undrar om någon använder den mera, det såg så igenväxt ut.
Eftersom vädret visar sej från sin bästa sida hoppade jag på cykeln och trampade till farmor på eftermiddagen. Syster och flickorna kom också dit och vi drack vårt kaffe på utsidan. (mycket kaffe idag)
I går brassade jag på med en målning minst halva dagen och slet mitt hår i förtvivlan mellan varven. I bland kan det vara så svårt! Få se om jag törs närma mej den ännu i kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar