Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 8 september 2016

Klart


Känslan när man inser det är klart och verktygen är undanplockade är lättnad.
I går kväll spikades listerna fast och tidigt i morse skurade jag klister från golv och dörrar. Vi har varit trångbodda i så många år att jag aldrig trodde vi skulle komma ur det och plötsligt stod jag här med en möbel för lite.


Löste det enkelt med att flytta in förvaringsbänken som stått på terrassen i sommar. den passade rätt bra här inne också. Fast nu är det så att jag fått nys om en annan fin möbel så det kan tänkas bli omändring här ännu, vi får testa oss fram.


En mörk bild mot fönstret.
Stansade fast överbliven tapet på en canvastavla bara för ro skull. Gardiner är det dåligt med när ungarna tagit det mesta men en lite kappa hittades. Ingen matta har jag ännu men kanske i sinom tid. Åtminstone kan vi pusta ut för nu är alla rum i huset uppfixade, med många års mellanrum förstås. Men nu tror vi det är lugnt på renoveringsfronten ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar