Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 september 2016

Förändring


Startade dagen på bästa möjliga sätt.
Med Zeb ut efter skogsvägar i en grå och disig morgon. Skogen var alldeles tyst och stilla, bara knastret under ett par skor och fyra tassar. Zeb kändes piggare och vi tog en lite längre väg, i Zebs värld betyder det några hundra meter till. Som vi njöt. Jag älskar den här årstiden, verkligen. Höst och vinter det är min grej det. På nåt vis blev färgerna i skogen klarare av dimman och ibland måste jag bara stanna upp och se mej omkring. Naturen är så fantastisk. Livet är så fantastisk.
Pojkarna kom hem i dag och jag ställde till med söndagsmiddag deluxe med nötfile´ och efterrätt med äpplen under havretäcke med vaniljsås. Vi får ett par lyxiga timmar tillsammans dessa söndagar.
Så lyfte vi in möbeln som vi fått lov på och den gillas skarpt.
Den har funnits i gubbens farmor och farfars ägo men de sista åren har den varit utan någon plats. Tror faktiskt den hittat hem här till slut, i vackert trä och med glas skjutdörrar.


Så tog jag in mormor och morfars stol eftersom den går i samma stuk som skåpet. Den tar sej riktigt bra där i hörnet men skulle må bra av att få nytt sittstyg. Kanske jag springer över nån vacker bit som eventuellt skulle gå i lite blåa färger.
Förvaringsbänken hamnade i hjälpköket och får sluka både spisved och skor i vinter. Sen är den en bra sittmöbel när skorna ska snöras.
Fint att allt hittar sin plats till slut och jag är så supernöjd över hur allt ordnat sej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar