Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 30 oktober 2016

Hemma igen


Så var Merabs skönheters utställning ett minne blott.
Vi har varit och tömt hela galleriet i dag och det var inte lite som skulle bäras ut. Lite vemod att en så rolig sak tar slut men tillika är det skönt att få hem sina tavlor och de åter får hänga på sina ursprungliga platser. Vissa hamnar tyvärr i skrubben.
En tavla är inplastad och ska få komma till ett nytt hem och nya ägare i morgon. Där är också känslorna tudelade, men visst är det roligt att någon vill ha det man gör och på det viset sporrar det till mera kluddande för mej.
Har suttit och läst de många namnen i gästboken och det är riktigt fint att se hur många kända och okända som tagit sej ut till Nykarleby.
Ny vecka börjar med nya möjligheter och det lutar åt att jag ska iväg strax efter arbetet med ett par målningar till Jakartes jurybedömda utställning. Med den vet man ingenting, om man får med nån tavla eller inte. Det beror så på vad juryn tycker och tänker. Ibland har jag fått med nån tavla, men senast jag var med ratades alla mina målningar. På vinst och förlust helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar