Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 21 oktober 2016

Men så skönt!


Tänka sej, det blev fredag!
Fast jag måste säga att jag har varit ovanligt nöjd att arbeta den här veckan. Det har känts riktigt bra utan att jag egentligen vet varför. Men det måste ju betyda att jag annars också är tillfreds med tillvaron.
Också det att jag valt vad jag vill och inte vill göra på kvällarna, inte tagit nån stress över hårbollar i hörnen eller skitiga fönster. Tids nog hinns det.
Messade pojkarna i går (tycker nästan de är för väl självgående:)) om allt är i sin ordning. Första svaret som kom löd: Jå  Andra svaret: Jo allt är bra.  Smålog för mej själv, varför göra det självklara mer utförligt än så.
Att i lugn och ro sitta ner vid köksbordet med gubben, äta pannbiff och dricka ett glas vin. Känna att tid finns. Det är kvalitetstid.
Min stickning väntar i korgen intill soffan. Där kommer jag att tillbringa den mesta tiden i kväll. Just nu så nöjd med så lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar