Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 24 oktober 2016

Smärtsamt vackert


Det blev biokväll i går. Inferno.
Lite skeptisk var jag till filmen, tycker det hörts negativ kritik både här och där. Men både gubben och jag var efteråt båda överens om att den var helt bra, dessutom kan det vara ett plus att det är längesen jag läste boken och inte har detaljerna i färskt minne.
Nya veckan och måndag startade riktigt bra.
Fick ett trevligt och uppbyggande meddelande redan från morgon vilket gjorde allt lite lättare. Fick dessutom arbeta med det jag kanske trivs bäst med av alla mina arbetsuppgifter vilket också underlättar en måndag. Egentligen enda minus i dag har varit att jag frusit hela dagen, usch för det råa vädret.
Så kommer man hem och hittar ny musik i postlådan och ja...det blir inte mycket bättre än så en måndag. Bar in lepakkostolen i målarlyan, lade igång musiken, drog hupparihuvan över huvudet och tog fram stickningen. Ännu ett hallelujamoment. Så smärtsamt vackert att det får ögonen att tåras.
Vet ni inte vad ni ska göra av med alla era pengar, gör nåt vettigt och gå köp albumet.
Så har allra sista veckan av Merabs utställning börjat i Rådhusgalleriet. Sista chansen att se något så storslaget på ett och samma ställe.
Hörde om en lokal konstnär som sett utställningen och kommenterat: Bästa utställningen han sett i galleriet. Så har ni tid över, gå se den vetja.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar