Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 22 oktober 2016

Nöjd med min lördag


Nu får ni hålla till godo med bilder från sovrummet
Jag gillar vårt sovrum kolossalt efter att vi fick in nya tapeter och den av yngsta sonen tillverkade sänggaveln kom till sin rätt. Sen är ju en av mina favoritsysselsättningar att sova så lyckan är stor när jag får krypa ner mellan lakanen.


Enda rummet som fått en städomgång i dag är sovrummet. I skåpen samsas ännu sommarklänningar och toppar med mera stickade plagg och det borde snart åtgärdas.  Men så länge dörrarna hålls igen går det att blunda för den saken.


Yrade om fönstertvätt igår som jag ännu inte kommit till skott med. men ser ni, idag tog ivern mej så pass att köks och vardagsrums fönstren fick sej en putsning. Sen tänkte jag frysa händerna av mej så jag gav mej för denna gång.


De hemmagjorda hyllplanen och sekretären jag köpte för min allra första sommarjobbslön. Det betyder att den måste ha ett par år över trettio på nacken.

Mamma kom på en snabbvisit och sen hälsade jag på farmor och drack eftermiddagskaffe med henne.
Nu har jag många kvällstimmar att bara vara på. Åtminstone ska här eldas i spisen, tändas ljus och stickningen ska fram. Blir en förträfflig lördagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar