Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 8 oktober 2016

Utfärds lördag


Städivern fick mej upp ganska tidigt i morse och det tog inte länge förrän allt var fixat.
Gubben tyckte då att vi kunde ta en utfärdsdag och varför inte tänkte jag.
Det bar av till Kärkkäinen i Ylivieska och det måste vara flera år sen jag varit dit. Åtminstone har det ändrats i affären och längs vägarna sen sist.
Där fick jag lösa tyglar och fick fritt ströva omkring bland pyttsor och prylar.
Jag upplevde att det fanns så mycket fint. Dessutom hade de "sikapäivät" och det var ju svinbra för min del. Till exempel denna trådkorg i koppar gav jag 5.90 för, halva priset förstår ni. Hur bra!
För den pysseltokiga är det ett paradis, du hittar vad som helst egentligen.
Jag behöver inte pyssla så mycket men lite pennor, tråd, julkuvert, canvasduk och dubbelsidig tejp fick jag med mej. Dubbelsidig tejp fick jag förstå att man inte lever utan när det kommer till skönheter och hängningar. Nu har jag 10 meter.
Jonej så ni förstår det var mest krafs som föll i köpkorgen. Förstås det vanliga också som godis, tvättpulver och duschtvål. Och en ny leksaksgris åt Zeb, ni må tro han var lycklig när vi kom hem. En ny leksak slår mycket högre än att matte och husse kommer. Men så fick jag äta buffe´ på ravintola Citrus och det satt fint. Som vanligt var jag hungrig redan i bilen och jag gjorde klart för gubben att det första han hamnar att göra när vi kommer fram är att mata mej.
Så att en sån dag. Nya höstlänkskor köpte jag vid Prisma i Kokkola när vi kom tillbaka så dem borde jag få invigda än i kväll. Om jag nu orkar. Patrik har redan förbarmat sej över Zeb i dag och tagit honom på tur till skogen, Vilket ger mej friheten att välja soffan om jag vill. Hmm...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar