Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

tisdag 18 april 2017

En kväll i skolan


En kväll i skolan blev det.
Lossade på plasthuvorna till lerhuvudet som står och väntar på demolering till helgen. Sprayade vatten på och satte huvorna tillbaka tätt omslutet. Allt för att leran ska hålla sej mjuk och formbar.
Hade en rätt intressant föreläsare från Österrike där i kväll. Han berättade om sin konst på bunkrarna i Cap ferret som Hitler lät bygga. I dagsläget håller de på att sjunka ner i sanden och konstnärer ändrar hela tiden väggarna med mest graffiti.
Fick se en intervjusnutt med en man som var med och byggde bunkrarna i tiden. Det var nånting i hans berättande som berörde mej, minst lika mycket som konsten.
På väg hem i en röd snärtig Mini Cooper skrattade vi oss fördärvade av galna reseminnen. När det regnat sex dagar av sju möjliga på solsemester och det enda som finns att göra är att shoppa fult porslin och lädertofflor. Alltså sånt man kan skratta åt efteråt, absolut inte när man är mitt uppe i det.
En mycket givande och rolig kväll med min bästa studiekamrat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar