Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

söndag 16 april 2017

Påskdagen


Äggandet fortsätter.
Det var riktigt skönt att vakna till solsken trots att det inte längre går att bedra oss om att det skulle vara varmt. Men redan att solen visar sej gör att humöret blir på stigande.
Vi tog Zeb på en härlig promenad i en aningen svår terräng för honom och vi har låtit honom vila resten av dagen för att han ska få ta igen sej. Jag kanske tar en liten uppmjukande länk med honom ännu i kväll.
Vi hade en liten kaffebjudning åt våra närmaste på eftermiddagen och när gubben skulle se F1 så tog jag en tur ut till min syster. Där har det kommit en ny familjemedlem i form av en Berner sennen valp som jag har velat slippa och mysa med. Hur söt får man vara alltså! valpar kan vara så oemotståndliga. Trots att de kissar lite här och där och gnager på fingrarna med sina sylvassa tänder så är allt förlåtet just därför att de är så söta. Jag var ett mycket intressant objekt för Zeb när jag kom hem och blev bokstavligen rentvättad från topp till tå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar