Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 april 2017

Långfredag


Så vi fick en skön sovmorgon, efter att alarmen gått på bådas mobiler eftersom vi glömt stänga av. Men det var bara att svänga sej över på andra sidan och somna om.
Långfredag, och man har ju lite i sej från barndomen att det ska gå stillsamt till en dag som denna. Jag hade i alla fall en målning som jag inte varit nöjd med som jag fixade till hastigt och lustigt och jag tror inte ens färgen hade torkat när den hängde på väggen. (också till salu förstås)


Ungdomarna kom hem på mat och det vankades lax, ägg och choritzo, allt för att alla skulle vara nöjda. Sen låg vi och jäste i varsin soffa tills jag tog mej i kragen och for för att hälsa på farmor. Resten av kvällen blir det troligtvis också soffan eftersom mitt dåliga knä har fått för sej att trilskas lagom till påskledigheten. Svullet och sjukt utan att veta vad jag gjort det för ont.


Påskägg till mina småttingar. Naturligtvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar