Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

torsdag 27 april 2017

Snö


Alla jämrar sej över vädret nu.
Ingen skillnad vart man far så är det den förbenade snön som vräker ner som finns på allas läppar.
Men det är klart, vappen och första maj ligger runt hörnet och då är det knästrumpor, mjöd och ballonger i grannvädret som gäller. Inte blötsnö i mängder.
Vi har haft snöiga första maj förut också. Det här fotot av syster och mej är taget 1985 där vi poserar med våra majvippor. Då var det inte fråga om nån nysnö utan sånt som hade legat hela vintern och aldrig ville smälta bort.
I kväll är jag nyknådad och mör i hullet. Tejpad från axeln upp till örat. Gammal axelskada har gjort sej påmind riktigt ordentligt denna vecka och jag hoppas det börjar ge sej efter omgången nu. Efteråt fick farmor besök dryga timmen tills jag skulle upphämta övertidsarbetande gubbe.
Jag var inställd på skola i kväll men så skulle det inte va nån skola plötsligt. Skönt att landa här hemma efter en lång dag och fredag ligger inom räckhåll och väntar. Tummen upp för det.

3 kommentarer:

 1. Åhå,vilka Majbrudar! Jo,nog har det varit snö tidigare oxå,men man glömmer så lätt!

  SvaraRadera
 2. He ir syster som hälsar :) en mycket förkyld sådan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men söta folk, förkyld! Mitt i vintern?! ;) Krya på dej!

   Radera