Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 april 2017

Grönska


Så blev det april och jag suktar efter grönska.
Var in till Sunds i dag och köpte två grönväxter. En liten som står på bordet och så en ordentligt stor som får ta sin plats. Det stod att den skulle vara lättskött så nu är det upp till bevis, troligtvis har den fällt alla blad nästa vecka.
Förutom att jag ännu kan få nåt snorskov som är i hästväg, det bränner till i hela skallen så jag tror att hjärnan fattat eld och sen brakar nysningarna lös och ögonen rinner och öronen ringer, så är jag nöjd.
Har hållit på med en beställningsteckning, ingen skämtteckning utan en helt seriös av två personer och jag har den klar nu. När man vet att man gjort sitt bästa och inget skulle bli bättre av att ändra på då är det dags att sluta och bara känna sej nöjd. Rädslan finns alltid där när man ska göra nåt åt andra att man inte ska lyckas, men jag brukar alltid säga att jag kan försöka men jag kan inte lova nåt.
Om jag får lov sen kan jag visa.
I bland kan jag vänta så på ett mål mat så det är inte klokt, men så va då? äta bör man annars dör man. I går kom det över mej att på lördag kväll ska jag göra gnocchi med ostsås spenat tomat och bacon, redan vid den tanken dreglade jag. I somras när vi var till Prag åt jag gnocchi två kvällar i rad på samma restaurang med bara lite olika tillbehör och jag njöt så in i vassen av det. Jag tycker det är supergott!
Å vet ni klockan går över halv sex så det är hög tid att starta upp med pannor och kastruller.
Men april hör ni, tänk att vi nu är där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar