Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

onsdag 2 augusti 2017

Åska


Huvudet har varit väldigt tung hela dagen med intensiv huvudvärk.
Månne det är åskvädret som kom mot kvällen som har suttit i hela dagen.
Men jag försökte vara hurtig från morgonen och vevade ihop en bröddeg och när förmiddagen gått hade jag ett gäng färdiggräddade bröd under duk.
Mamma bjöd oss på mat så det behövde jag inte tänka på utan det var bara att gå till färdigt dukat bord i dag. Inte tokigt alls.
Men vi hann alltså bara hem igen så började åskvädret och det blev en utdragen historia med ett lite strömavbrott. Nu har regnet kommit och det är ganska mörkt här inne.
Har ni också märkt hur nätterna håller på att bli mörka redan. Jag var ut med Zeb kring två tiden i natt och det är inte tal om några ljusa sommarkvällar mera. Den ljusa årstiden som vi så intensivt längtar efter går så snabbt att vi lämnar kvar förvånade när den svischar förbi. Men augusti månad är ju trots allt också sommarmånad och värme lovas så vi ska ta vara på den på bästa sätt. Lite regn och åska får man räkna med mellan varven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar