Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 augusti 2017

Det var det


Jaha.
Det var den semestern, den sommaren, den friheten, den vilan...
I morgon vaknar vi till alarm som kommer att vara som en käftsmäll. Det jag njutit mest av är nog att få sova tills jag vaknar av mej själv.
Det har varit en underlig sommar, som en berg och dalbana. Men mestadels har jag njutit och förstått att ta tillvara tiden. Inte sprungit benen av mej för att hinna så mycket som möjligt. Det är vid morgonkaffet vi funderat på vad dagen ska innehålla.
Och jag har fått läsa mina böcker, och jag har gjort nån enstaka målning. Det som jag mest av allt önskade få göra. Fast ibland är det så att när man verkligen har tid och möjlighet, då infinner sej inte motivationen.
Nu har jag gjort mina matlådor att ta med, ni förstår man vill ju svälta ihjäl de första dagarna när man är van att äta när man känt för det. Så rejält med mat ska det va. Det som är kvar är att ladda ner några poddar och sommarprat, hitta stödstrumporna och putsa arbetsglasögonen.
I morgon kör vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar