Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 4 augusti 2017

Söka skugga


Det är mycket som är härligt med sommaren.
Att ta morgonkaffet med ut på verandan där morgonsolen befinner sej har ni ju hört om. Där kan jag sitta länge och har sen svårt att komma igång med några dagsysslor. När det blir mattider är det också lyxigt när man får plocka egna grönsaker, som tomat zucchini och morot att slänga på grillen med nån köttbit. Olja och egenodlade kryddor på bara så blir det finemang. Råkar man dessutom ha en bit Halloumi i kylen är saken definitivt biff.
Att dra på sej simdräkten och gå ner till ån är en lyx man inte tänker på när man har det så nära till hands. I kväll var Zeb och jag och simma och satt sen och torkade i solen på terrassen. Ljuvliga tider!
Det var riktigt varmt från morgon och Zeb hade varmt redan när han bevakade vårt morgonmål. Efter en stund försvann han från verandan och jag fattade inte vart han tog vägen, före jag tittade riktigt noga. Han hade lagt sej under den stora ormbunksbusken i skugga. Där hade han det riktigt skönt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar