Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 augusti 2017

Trevlig blåsdag


I dag kan man säga att det blåser.
Det bullrar i hela huset när vinden tar fart och själv sitter jag nästan och håller i mej i stolen. Inte för att det är nån risk att jag skulle lyfta, men ändå.
Det blev en fin kväll i går när söta syster var hit med sin familj. Ju äldre man blir och ju mera sällan man ses blir alla stunder så mycket mer värdefulla.
Den här dagen har mest gått ut på att stå i köket och att jaga påslakan där ute. Försökte mej på torkning av tvätt en stund men det slutade med att jag fick ta in allt igen. Ibland får man helt enkelt ge sej.
Det blev våfflor med glass och sylt till eftermiddagskaffet och mitt i att jag stod och stekte gick strömmen. Avbrottet varade bara en liten stund men sen blev det bråttom att sätta på kaffet och få våfflorna klara.
Gubben åkte ut på en fotosession men jag vägrade åka nånstans i dag. Höga vågor klarade jag mej utan. Jag har i stället suttit med ritprogrammet och slitit mitt hår, så mycket att lära där ännu. Jag har läst och nuckat till mellan varven. Precis som en skön söndag ska vara tänker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar